Aarhus Universitets segl

Aktuelt

AKTUELT

På denne side kan du se aktuelle og nyligt afholdte initiativer, events og emner i Human First.


30. januar 2023: Human First Workshop "Sundhedsfremme og forebyggelse for børn og unge"

Der blev den 30. januar 2023 afholdt en workshop i forbindelse med det kommende Human First indsatsområde "Sundhedsfremme og forebyggelse for børn og unge". Formålet med workshoppen var at få defineret ambitionen for indsatsområdet, samt få defineret og konkretiseret pejlemærker til projekter under det kommende indsatsområde.

Til workshoppen deltog der ca. 45 medarbejdere fra VIA University College, Aarhus Universitet, Region Midtjylland og de 19 kommuner i Region Midtjylland, og der blev udarbejdet en overordnet ambition for indsatsområdet, samt 4 forslag til pejlemærker.

Se materialer fra dagen:


28. marts 2023: Temadagen 'Sammen kan vi styrke sammenhæng mellem teori og praksis'

Indsatsområdet ”Sammenhæng mellem teori og praksis” inviterer til temadag den 28. marts 2023.

Dagen vil rumme foreløbige resultater fra projektgrupperne om interprofessionel læring og samarbejde, transitioner i vekselvirkning mellem teori og praktik under uddannelse og transition fra studieliv til arbejdsliv for sundhedsprofessionelle.

Dertil inspiration fra eksterne oplægsholdere og kreativt arbejde i workshops, hvor deltagerne får mulighed for at bidrage med egen viden og erfaringer på området.

Målgruppen for temadagen er kollegaer fra de fire samarbejdsorganisationer, som arbejder med transitioner for og uddannelse af sundhedsprofessionelle. Book datoen allerede nu i din kalender!

TILMELDING ÅBNER DEN 16. JANUAR: Du tilmelder dig via Plan2learn fra den 16. januar.

Hvor: Horisont, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus


9. november 2022: Referat fra møde i Samarbejdsforum - november 2022

SENESTE REFERAT: Klik her for at downloade referatet til mødet i Samarbejdsforum for Human First 9. november 2022.

Tidligere referater:


10. oktober 2022: Temadag - "Sammen kan vi styrke tilbud til mennesker med rehabiliteringsbehov"

Koordinationsudvalget for "Mennesker med rehabiliteringsbehov" afholdt den 10. oktober 2022 temadagen "Sammen kan vi styrke tilbud til mennesker med rehabiliteringsbehov".

Formålet var at præsentere arbejdet med rehabiliteringsindsatsen i Human First og diskutere fremtidige indsatser målrettet mennesker med rehabiliteringsbehov.